About

Hoi, ik ben Nadia. Leuk dat je op mijn site terecht bent gekomen. Of het nou per ongeluk is of bewust, wees welkom human.

Ik ben 32 jaar en zoekende naar van alles in het leven. Op mijn site neem ik je mee in mijn (dertigers)zoektocht naar onder andere geluk, mijzelf, het vinden van mijn passie en de liefde. Ik deel de ups en downs en hiermee hoop ik jou te kunnen inspireren, motiveren en herkenning te kunnen bieden. Geluksmomenten, onzekerheden, inzichten, het komt allemaal voorbij. Je krijgt een kijkje in mijn leven in de videodagboeken en daarnaast maak ik video’s en schrijf ik artikels over onderwerpen die mij bezighouden.

De reden dat ik ben gaan bloggen en vloggen is omdat ik een dertiger miste in deze digitale wereld die net als ik zoekende is, het vaak ook allemaal even niet weet en graag van een gemiddeld, passieloos, routinematig leven naar een leven 2.0 wil gaan. Er zijn zeker wel wat sites over geluk, succes en zelfgroei, maar ik miste nog een stukje herkenning. Iemand die je meeneemt in die zoektocht vanaf de start en die het allemaal ook niet mooier maakt dan het is. De welbekende quote  “be the change you wanna be” popte in mijn hoofd op en weldra, de site was geboren, mijn online dertigersdagboek was een feit.

Ik woon in een piepklein huisje in de mooiste stad van Nederland, namelijk Rotterdam. Ik werk bij een onderwijsinstelling (die rekeningen betalen zichzelf niet) en op mijn dertigste heb ik nog een studie gevolgd (hoppa, zelfgroei). Ik ontbijt, lunch en diner graag met taart, slapen is het fijnste wat er is en Netflix is my best friend. Verder ga ik het liefst elke dag uit eten (al staat de portemonnee dat niet toe, want rekeningen), bezoek regelmatig de bioscoop (ja, ook alleen) en ben een echte romanticus. Had ik al verteld dat ik op mijn 29ste een handgeschreven liefdesbrief heb geschreven naar iemand waarvan ik dacht dat hij echt, echt, echt de ware was? Hij was niet de ware bleek (bummer), maar in liefde zal ik altijd blijven geloven. Cupido heeft alleen mijn man nog niet gevonden.

Als ik mijzelf in vijf woorden moet omschrijven zou ik zeggen: zoekende, chaotisch, creatief, enthousiast en moeilijk. Ik ben een enorme denker, een droogkloot, ik kan mij snel gekwetst voelen en heb altijd een rusteloos hoofd. Ik houd van zingen, dansen, video’s maken, schrijven, eigenlijk alles wel op creatief vlak. Toch zet ik nooit iets door, ga ik nooit ergens met de volle honderd procent in om uit te diepen en te ontwikkelen. Door die brede interesse, gebrek aan doorzettingsvermogen en denken in plaats van doen mentaliteit ben ik er nog steeds niet achter wat nou echt mijn passie en talent is en dit is tevens ook mijn grootste frustratie in het leven. Dat ik nog steeds niet weet wat mijn levensdoel is. Mijn passie, reden van bestaan, mijn Ikigai. Que?

Ik hoop dat je vaker mijn site komt bezoeken en laat ook zeker af en toe een reactie achter (vind ik leuk).

Veel lees- en kijkplezier!