Een geluksplan maken (deel 1) – Dwalende dertiger in act!e

We gaan weer lekker creatief aan de slag. In deze video vertel ik jullie over het boek dat mij inspireerde een geluksplan te maken en daarnaast ga ik samen met jullie aan mijn nieuwe geluksplan werken voor dit jaar. Acties, doelen, bewustwording en reminders. Allerlei actiepunten en reminders die ik gekoppeld heb aan verschillende thema’s. Omdat ik op een gegeven moment mijn flow kwijtraakte stopte ik zodat ik er later weer met een frisse blik naar kon kijken. Net als met andere dingen in het leven, soms moet je er gewoon even afstand van doen.

Er zullen de komende weken nog twee andere video’s online komen over mijn geluksplan en in oktober gaan we van start. Zin in!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden en ben ook erg benieuwd of jij ook zo van dit soort dingen houdt. Laat je het weten in de comments?

Tot snel!

One thought on “Een geluksplan maken (deel 1) – Dwalende dertiger in act!e

  • Reply Terug van weggeweest - Dertigersdagboek 30 oktober 2019 at 18:13

    […] met een groepsreis, op vakantie om te kijken of ik dat kan. Voor de ervaring. Het stond ook in mijn ‘geluksplan’ dus dit kan ik alvast afvinken. Dit jaar was het dus zover. Ik heb echt genoten. Wel heb ik ervaren […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.